Rusya Haberleri

Rusya haberleri ve güncel Rusya gelişmeleri, Rusya ile ilgili tüm video, Rusya fotoğrafları ve Rusya haberleri Rasat Haber sitemizde


Dünya

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna için 6 milyar dolarlık uzun vadeli askeri yardım paketini açıkladı.

Dünya

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Orta Doğu'daki tüm tarafları itidalli davranmaya davet ederken, Rusya'nın son derece endişeli olduğunu belirtti.

Dünya

Rus ordusunun Ukrayna’nın Harkov kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 12 sivil yaralandı.

Dünya

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı yaşanan terör saldırısı hakkında uyardıklarını duyurdu.

Dünya

Rusya’nın Moskova bölgesindeki konser salonuna gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 115’e yükseldi.

Spor

Rusya Futbol Federasyonu, Moskova’daki terör saldırısının ardından Rusya ile Paraguay arasında oynanacak dostluk maçının iptal edildiğini duyurdu.

Dünya

Rusya’nın başkenti Moskova’da Crocus Belediye Binası’nda yer alan konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölü sayısı 60’ı aşarken 100’den fazla yaralı...

Dünya

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Behruz Kemalvendi, Rusya ile 2 yeni nükleer tesis inşası konusunda daha anlaştıklarını duyurdu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinde seçim zaferi nedeniyle tebrik etti.

Dünya

Rusya’nın Hollanda Büyükelçisi Vladimir Tarabrin, Uluslararası Adalet Divanı’nda yaptığı konuşmada Gazzelilerin toplu olarak cezalandırılmasına değindi.

Dünya

İngiltere, Alexei Navalny'nin öldüğü cezaevinden sorumlu 6 Rus yetkiliye yaptırım uygulamaya karar verdi.

Dünya

Rusya, Katar'ın arabulucuğu sonucunda savaş nedeniyle ailelerinden ayrı düşen 11 çocuğu Ukrayna'ya iade etti.

Reklam Bloğu