Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Rasat Haber sitemizde


Spor

A Milli Futbol Takımı'nın ve Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, milli takıma gelen herkesin formayı hak ettiğini söyledi.

Spor

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve teknik direktör Şota Arveladze, Trabzonspor'a dönecek misiniz sorusuna güldüren bir yanıt verdi.

Spor

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 4 büyüklerin başkanlarıyla bir araya geldiği toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, antrenman sırasında sakatlanan Stefano Denswil’in sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Spor

Trabzonspor'un 3 puanla tanıştığı Konyaspor maçının 37. dakikasında sakatlanan Ozan Tufan, stadyumdan koltuk değenekleriyle ayrıldı.

Spor

Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor'u mağlup eden Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Halil Umut Meler'e tepki gösterdi.

Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de aldıkları ilk galibiyet olan Konyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor

Trabzonspor'un forveti Simon Banza, 3 puanla tanıştıkları Konyaspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor

Süper Lig'in 7. haftasında kendi evinde Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar 7 eksikle sürüyor.

Spor

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Süper Lig'in 7. haftasında oynayacakları Trabzonspor maçının zor geçeceğini söyledi.

Spor

Süper Lig'de henüz 3 puanla tanışamayan Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak Konyaspor maçına hazırlanıyor.

Spor

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, hakemlere yönelik sert bir açıklama yaptı.