Pakistan Haberleri

pakistan haberleri ve güncel pakistan gelişmeleri, pakistan ile ilgili tüm video, pakistan fotoğrafları ve pakistan haberleri Rasat Haber sitemizde


Dünya

Pakistan tarafından Afganistan topraklarına düzenlenen hava saldırılarında terör saldırıları düzenleyen Hafız Gul Bahadur Grubu’nun hedef alındığı açıklandı.

Dünya

Pakistan'da 8 Şubat'ta yapılan seçimlerde hile yapıldığı iddiası sürerken, Khan destekçileri bir kez daha protesto gösterisi düzenledi.

Dünya

Pakistan'da yapılan genel seçimler sonrasında Pakistan Halk Partisi, Navaz Şerifi destekleme kararı aldıklarını duyurdu.

Dünya

Pakistan'da genel seçimlerde hile yapıldığını iddia ederek protesto gösterisi düzenleyen Imran Khan destekçileri, bir otoyolu trafiğe kapattı.

Dünya

Pakistan'da eski Başbakan Imran Khan'ın destekçileri, geçtiğimiz Perşembe yapılan seçimlerde hile olduğu gerekçesiyle protesto gösterisi düzenledi.

Dünya

Pakistan’da halk genel seçimler için sandık başına giderken, Pakistan hükümeti ülkede güvenliği sağlamak amacıyla mobil hizmetleri durdurdu.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da yaşanan terör saldırısı sonrasında bir taziye mesajı yayımladı.

Dünya

Belucistan'da yaşanan iki bombalı saldırı sonrasında Karaçi'de de bombalı saldırı düzenlendi, 2 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Pakistan’ın Belucistan eyaletindeki Pişin bölgesinde yer alan siyasi parti seçim ofisi yakınlarında düzenlenen bombalı saldırıda 15, Killa Saifullah bölgesindeki Jamiat...

Dünya

Karaçi'de yaşanan şiddetli yağış sele sebep olurken, kopan elektrik kablosuna dokunan genç hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu