Mehmet özhaseki Haberleri

mehmet özhaseki haberleri ve güncel mehmet özhaseki gelişmeleri, mehmet özhaseki ile ilgili tüm video, mehmet özhaseki fotoğrafları ve mehmet özhaseki haberleri Rasat Haber sitemizde


Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'u depreme karşı dönüştürebilmek için 485 milyar liralık destek açıkladıklarını belirtti.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da katıldığı iftar programı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa’da düzenlenen iftar buluşmasında yaptığı aççıklamarda mimarlara, mühendislere seslendi.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa'da esnaf ve STK temsilcileriyle iftarda buluştu.

Siyaset

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray'da katıldığı temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İliç'teki maden sahasındaki çalışmaları inceledikten sonra, herhangi bir zehirli atığa rastlanmadığını söyledi.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Metin Tamer Sitesi ve Sefa Evler Sitesi’nin...

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Seyhan'da katıldığı açılışta depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu