Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Rasat Haber sitemizde


Asayiş

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da yüzlerce kişinin öldüğü Rönesans Rezidans ile ilgili davanın ikinci duruşması yapıldı.

Yaşam

Kahramanmaraş'ta kısa süreli yağan yağmur sonrasında ortaya çıkan gökkuşağı görenleri hayran bıraktı.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2025 yılına kadar evine girmeyen tek bir afetzede kalmayacağını söyledi.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde tasarrufun olmadığını, yatırımların devam ettiğini söyledi.

Yaşam

Kahramanmaraş merkezli depremlerde öksüz ve yetim kalan Hatay'daki çocuklar için 'Yüreğimizdeki Işık' projesi başlatıldı.

Çevre

Asrın felaketi 6 Şubat depremleri sonrası Kahramanmaraş’ta hasar alıp yıkım kararı verilen yerlerin yanı sıra rezerv alanlardaki konut ve iş...

Yaşam

Kahramanmaraş'ta, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da katıldığı tören ile 100 depremzede çiftin nikahı kıyıldı.

Asayiş

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen şehirlerden biri olan Hatay'da zabıta il genelinde denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Yaşam

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen şehirlerden biri olan Hatay'ın İskenderun ilçesinde Kadir Gecesi idrak edildi.