İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Rasat Haber sitemizde


Asayiş

İzmir'in Torbalı ilçesinde iki ayrı fabrikada çalışan toplam 31 işçi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Siyaset

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Asayiş

İzmir'de gayrimenkul satışı bahanesiyle Kanada vatandaşını 100 bin dolar dolandıran şahıs, kaçmaya çalışırken terminalde yakalandı.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir’deki orman yangınının yapılan müdahaleler sonrasında kontrol altına alındığını duyurdu.

Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çeşme'de 3 kişinin öldüğü orman yangınının çıkmasına neden olduğu değerlendirilen 4 kişinin gözaltına alındığını sosyal medya...

Asayiş

Çeşme'nin Delikli Koy mevkiinde 3 kişinin öldüğü yangın kontrol altına alınırken, İzmir Valisi Süleyman Elban açıklamalarda bulundu.

Asayiş

İzmir'in Konak ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz'in son anlarına dair çekilmiş olan video yürek yaktı.

Gündem

AFAD Başkanı Okay Memiş, Torbalı'da patlama yaşanan binanın ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'de bugün 22 yangın çıktığını ve ilgili kişilerin gözaltına alındığını söyledi.

Gündem

İzmir Valisi Süleyman Elban, bölgede yaşanan yangınların yerleşim yerlerini tehdit etmediğini söyledi.

Asayiş

İzmir'in Selçuk ilçesinde çıkan ve Kuşadası'na kadar sıçrayan yangına müdahale edilirken, alevlerin boyutu ise drone ile görüntülendi.

Gündem

İzmir'in Selçuk ilçesinde başlayan ve Kuşadası'na sıçrayan orman yangını büyüyerek devam ediyor.