İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Rasat Haber sitemizde


Yaşam

Fatih'te düzenlenen 'Gazze'yi Unutma' yürüyüşüne binlerce kişi katılırken, tekbir getirip sloganlar atan vatandaşlar Ayasofya Camii Meydanı'na yürüdü.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'u depreme karşı dönüştürebilmek için 485 milyar liralık destek açıkladıklarını belirtti.

Politika

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İstanbul’daki toprak kaymasına ilişkin “14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık. Mağdur vatandaşlar...

Ekonomi

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "İş dünyası olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Büyükçekmece'de katıldığı iftar programında terörle mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyaset

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa'da düzenlediği mitingde mevcut İBB yönetimini eleştirdi.

Gündem

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı iftar programında kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Asayiş

Sosyal tesise iftara giden 4 kişilik aile, tırın üzerine devrildiği otomobilde hayatını kaybetti.

Siyaset

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Arnavutköy'de Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Asayiş

İstanbul polisi tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/KCK ile bağlantılı olan terör propagandası yaptığı belirlenen 27 şüpheliden 21’i İstanbul, Batman...

Siyaset

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, düzenlenen aday tanıtım toplantısında İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aziz Yeniay’ın aday tanıtım etkinliğinde düzenlenen saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu