Filistin Haberleri

Filistin haberleri ve güncel Filistin gelişmeleri, Filistin ile ilgili tüm video, Filistin fotoğrafları ve Filistin haberleri Rasat Haber sitemizde


Gündem

Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonrasında yayımlanan bildiride, Gazze Şeridi'nde yaşananlara da değinildi.

Dünya

Filistinli fizyoterapist Moataz Abu Diya, İsrail'in düzenlediği saldırılarda ağır yaralanan Filistinleri tedavi ederek hayata tutunmalarını sağlıyor.

Dünya

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıların 288. gününde hayatını kaybedenlerin sayısı 38 bin 919'a, yaralı sayısı ise 89 bin 662'e yükseldi.

Dünya

BM Kabine Şefi Earle Courtenay Rattvay, Gazze Şeridi'nde tarafların davranışlarını değiştirmesi gerektiğini söyledi.

Dünya

Filistinli yerel kaynaklar, İsrail'in alıkoyduğu 16 Filistinliyi serbest bıraktığını ve 13 kişinin durumunun kötü olduğunu belirtti.

Dünya

Avrupa Birliği, Filistinlilere yönelik etnik temizlik çağrısında bulunan İsrailli aşırı sağcı kişi ve gruplara yaptırım kararı aldı.

Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, El Mevasi'ye düzenlenen 90 Filistinlinin katledildiği saldırıda Kassam Tugayları’nın lideri Muhammed Deif’in öldürülüp öldürülmediğinin net olmadığını...

Dünya

İsrail, güvenli bölge olarak ilan ettiği El Mevasi'ye düzenlediği hava saldırısında 71 kişi öldü, 289 kişi ise yaralandı.

Gündem

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile ateşkes görüşmeleri hakkında görüştü.

Yaşam

Erzurum'da yaşayan Yılmaz çiftçi, çocuklarının sünnet düğününde gelen hediye takıları Filistin'e bağışladı.

Dünya

Gazze'ye yapılan hava yardımlarından biri, Filistinlilerin yaşadığı bir çadırın üzerine düştü.

Dünya

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdulrahman Al Thani, ateşkes müzakerelerinde ilerleme kaydedildiğini söyledi.