Filistin Haberleri

Filistin haberleri ve güncel Filistin gelişmeleri, Filistin ile ilgili tüm video, Filistin fotoğrafları ve Filistin haberleri Rasat Haber sitemizde


Dünya

ABD genelinde süren Filistin'e destek gösterilerinde bugüne kadar 50 kadar profesörün, 2 bin 400'den fazla da öğrencinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Dünya

ABD’deki Columbia Üniversitesi’nde başlayan ve kısa sürede dünyanın pek çok üniversitesine yayılarak devam eden üniversitelerdeki Filistin’e destek gösterileri Küba’ya sıçradı....

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile yaptığı görüşme sonrasında düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

Dünya

Almanya'da polis, Berlin'deki Federal Meclis önünde Filistin'e destek için kurulan kampı dağıttı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT 1'de yayınlanan Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın final programında açıklamalarda bulundu.

Dünya

İspanya Dışişleri Bakanı Albares, AB Dışişleri Bakanlarının "oybirliğiyle" şiddet olaylarına karışan Yahudi yerleşimcilere yaptırım uygulanmasını kabul ettiğini duyurdu.

Dünya

İsrail askerlerinin Filistinlilere uyguladığı insanlık dışı muamelelere bir yenisi daha eklenirken, 6 Filistinli iplerle birbirlerine bağlandı.

Dünya

Filistin'de Ramazan'ın yarın başlayacağının ilan edilmesi sonrasında Mescid-i Aksa'da ilk teravih namazı kılındı.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Nabulsi meydanındaki Filistinlilere düzenlediği saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ve Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Thani ile telefon görüşmesi...

Dünya

Katar’ın Hollanda Büyükelçisi Mutlak El Kahtani, Uluslararası Adalet Divanı’nda İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılarla ilgili konuştu.

Dünya

Uluslararası Adalet Divanı’nda konuşan Fransa Dışişleri Bakanlığı Hukuk İşler Direktörü Diego Colas, Filistin halkının, İsraillilerle yan yana yaşama hakkına sahip...

Reklam Bloğu