Evlat nöbeti Haberleri

evlat nöbeti haberleri ve güncel evlat nöbeti gelişmeleri, evlat nöbeti ile ilgili tüm video, evlat nöbeti fotoğrafları ve evlat nöbeti haberleri Rasat Haber sitemizde


Asayiş

Diyarbakır’da, aralıksız olarak oturma eyleminde bulunan aileler, terör örgütü PKK’nın elinde olan çocuklarına “teslim ol” çağrısını yineledi.

Asayiş

Muş’ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti il binası önündeki oturma eylemini sürdürüyor.

Asayiş

Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından DEM Parti’yi sorumlu tutan aileler, partinin il başkanlığı binası önünde bu hafta...

Asayiş

Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan annelerin eylemi bu hafta da devam etti.

Asayiş

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

Asayiş

Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan annelerin eylemi bu hafta da devam etti.

Asayiş

Van’da, çocukları dağa kaçırılan ailelerin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) binası önündeki eylemi, 75’inci haftada da sürdü. Eyleme katılan...

Reklam Bloğu