Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Rasat Haber sitemizde


Spor

Kendi evinde Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Kayserispor Teknik Direktörü Hari Vukas, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay'da depremzede vatandaşlarla iftar yaptıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'de bir otelde düzenlenen iftar programında açıklamalarda bulundu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Cumhuriyet Meydanı'nda 65 bin kişi önünde önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası’nda enflasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe'nin milli stoperi Çağlar Söyüncü, Kasımpaşa maçı hazırlıkları sonrasında gazetecilere hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Siyaset

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi’nde girişimcilerle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü deplasmanında 3-0 kazandıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Spor

Sivasspor deplasmanında 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Spor

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 2-0 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamada planladıkları yerden golü yediklerini söyledi.

Siyaset

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Ataşehir'de düzenlenen buluşmada konuştu.

Gündem

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Türk-İş 1. Bölge Şubesi ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu