Magazin

Jennifer Aniston genç kalma sırrını açıkladı

Friends dizisi sonrasında gönüllerde taht kuran Jennifer Aniston, genç görüntüsünün arkasındaki en tuhaf yöntemleri paylaştı.

Abone Ol

Yıllara meydan okuyan görüntüsüyle zaman zaman adından söz ettiren 54 yaşındaki Jennifer Aniston, Wall Street Journal'a açıklama yaptı.

GENÇ GÖRÜNTÜSÜNÜ KORUMAK İSTİYOR Geçmişte genç görünümünü korumak için şaşırtıcı yollara başvurduğunu açıklayan ünlü isim, bir estetisyenin önerdiği somon spermiyle yüz bakımı bile yaptığını söyledi.

"CİDDİ MİSİN?" Bu konuda şüpheleri olduğunu belirten oyuncu, duyduğunda "Her şeyden önce 'Ciddi misin?' diye sordum. Somon balığının spermini nasıl elde ediyorsunuz? dedim" şeklinde tepki verdiğini söyledi. Aniston, ayrıca her şeyi en az bir kere denemeye istekli olduğunu da belirtti.

Hollywood yıldızı, denediği yüz bakımının cildinin gençlik ışıltısını iyileştirmek adına hiçbir etkisi bulunmadığını itiraf etti. Aniston yaşlanmanın etkileriyle mücadele etmek için haftalık peptit enjeksiyonlarından yardım aldığını söyledi.

YEMEK KONUSUNDAKİ EN KÖTÜ ALIŞKANLIĞI Jennifer Aniston peptit enjeksiyonlarının yanı sıra düzenli fitness ve rejim uyguluyor. Pazar günlerini diyetini bozduğunu söyleyen Aniston'ın yemek konusundaki en kötü alışkanlığı ise tuz.

Her şeyi aşırı tuzlu yemeği seven oyuncu, zayıflama alışkanlığının yeme düzenini etkilemesine izin vermiyor.

Kaynak: NTV.COM.TR